Tilfældigt havde jeg en svinemørbrad i fryseren - hvilket sker meget sjældent.
Bum bum...mørbradgryde var da et meget godt modsvar til det. Det blev til en lidt indviklet ret, som tager sin tid. Men GOD blev den
Ingredienser:
Mørbrad skåret til gode
Hvidløg
BBQ-marinade med chili (den fra Svansø)
hvid peber
Salt
En sjat rødvin (resten i glasset til nydelse resten af aftenen)
1 dl ufortyndet rød saft (Rynkeby's hyldeblomst)
Sjat mælk
Løgene snittes fint og brunes af. bøfferne brunes efterfølgende i samme gryde tilsat marinaden.
Det resterende tilsættes og der skrues ned på lavt blus.
Gryden småsimre i cirka 20 minutter. Bøfferne tages op og der skrues helt op. Sovsen koges ind til rette konsistens, dette tager den tid det tager :-)Her til aften blev det serveret med ovnkartofler og salat.
Rigtig glædelig 2. advent i morgen
I får lige et bonus billede. Yngste mand satte stolt stjernen på træet i dag. Nu mangler resten af pynten blot.
![]() |
Julestjernen sættes på |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..