tirsdag den 7. februar 2012

Chokolade budding

Ikke alle lækre desserter behøver være 100% hjermelavet.
Kender I dr. Oetker's desserter? Med et lille sundhedstjek, er de ganske udemærket.

Ingredienser:
Et brev chokolade budding
En spsk rørsukker
En liter skummetmælk

Bland budding pulver med sukker og en dl af mælken.
Sæt resten af mælken i kog. Put blandingen i. Rør MEGET GRUNDIGT. Buddingen brænder let på. Lad den koge - mens der røres - i få minutter. Buddingen vil begynde at jævne. Tag den af, når den har en tykkelse/ konsistens af god flødeskum.

Hæld buddingen i en skål, lad den køle af, inden den stilles i køleskabet.
Serveres koldt.

Budding behøves ikke blive serveret med flødeskum. Skær lidt frugt, især appelsiner er gode til.
Vi portionsanretter altid herhjemme. Hellere lidt og delikat end meget og overmæt

1 kommentar:

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..