Forkælelsen faldt denne gang på MAD nr. 2 fra i år.
Aftensmaden var i dag fra dette magasin, dog med wraps, da vi ingen madbrød havde
Ingredienser:
Kylling:
Kylling filet eller inderfilet
1 tsk kommen
1 spsk paprika
Salt og peber
1 spsk olie
Kyllingen renses og skæres i mindre stykker.
Kommen ristes af på en varm pande. Jeg gav dem nogle dask i min morter.
Kommen, paprika, salt, peber og olie hældes i en frostpose sammen med kyllingestykkerne.
Luk posen og opbevar den på køl i minimum en halv time.
Kyllingen vil nu være godt marineret, og klar til stegning på en varm pande.
![]() |
Stegt kylling |
Ingredienser:
Couscous
Persille
Mango
Salt og peber
Olivenolie
Balsamico eddike
Hæld couscous i en skål. Hæld kogende vand over til det dækker. Læg låg på skålen - lad stå i 15-20 minutter.
Rør godt rundt med en gaffel, den bliver mere luftig på denne måde.
![]() |
Salat |
Slut af med at hælde lidt olie og balsamico over, krydr med salt og peber.
![]() |
Færdig. Server på naanbrød, wraps eller andre madbrød |
Server på et madbrød, pitabrød, wrap eller hvad man nu har.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..