lørdag den 25. februar 2012

Pasta og kødsovs a la Jamie Oliver

Manden har lånt nogle Jamie Oliver kogebøger på biblioteket. Dette har resulteret i, at jeg nu også er begyndt at følge med hans madprogrammer.

I dag så jeg en opskrift på hurtig pasta med kødsovs. Har lavet lidt om på den. Den skulle jo helst falde i god jord herhjemme.

Ingredienser:
Bladselleri
Hvidløg
Fennikel (frisk)
Frisk/tørret chili
Hvidløg
Forårsløg
Gulerødder

God medister
Stødt fennikel frø
Hakkede tomater
Salt og peber

Tilbehør:
Pasta eller lign.

Alle grøntsager vaskes og blendes. Mosen bliver stegt let på en varm pande med olie.
Mosen steges i nogle minutter

Chili, gulerødder, hvidløg, bladselleri, fennikel og forårsløg
Kødet fra medisteren, fennikel (jeg brugte en morter til at støde frøene) og de hakkede tomater (brugte dåse tomater) blendes og blandes sammen med grøntsagsmosen på panden.

Medister 'indmaden', stødt fennikel frø og flåede tomater blendes sammen
Giv det cirka 15 minutter - til kødet er stegt.

Grøntsager og kød steges godt igennem
Smag til med salt og peber. Bland frisk kogt pasta i kødsovsen og pynt evt med lidt friskrevet ost.

Jeg lavede en STOR portion. Har frosset tre portioner ned til en anden dag.
Det skal ikke mere end cirka to dl til 150 g pasta. Det er næsten ligesom pasta carbonara. Kødet skal kun lige dække pastaen.

Færdig ret. Smagfuldt, nemt og succes ved børnene
Alle mand herhjemme spiste maden med største fornøjelse.
Kæmpe succes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..