I aftes gik jeg så i krig med retten.
Det blev en succes - efterprøvede den her til formiddag, denne gang til UG
![]() |
Færdig bagte puddings |
Jeg vil dog anbefale at det serveres som dessert, det er jo bare en opbagt pandekage!
Ingredienser:
3 æg
2 dl skummetmælk
Lidt salt
Vanilie (hvis de skal være søde)
Skummetmælkspulver (kan undlades - giver dog ekstra protein)
Hvedemel
Alle ingredienserne røres sammen. Melet tilsættes til sidst - jeg kan ikke give specifik mål på mel, der skal bruges så meget, at dejen bliver en pandekagedej.
Smør muffinsformen og hæld dej en trediedel op i hver form.
Bag ved 200 grader i 15-20 minutter. Hold øje med dem. Du må ikke åbne for ovnen de første 15 minutter - de vil da falde sammen.
Da jeg lavede dem i aftes, blev de lidt lysere end i dag. Smagte fint alligevel. Underholdningsværdien i at bage disse puddings er stor. Det overgik fjernsynet. De hæver så hurtigt, at man kan følge med.
Dem vi lavede i aftes, dryssede vi med flormelis. De blev spist til dessert.
![]() |
Drysset med flormelis. Nem og lækker dessert |
![]() |
Brunch: YS-pudding med honning, jordbær og en god fedtfattig pølse |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..