Opskrifter er der mange af på nettet og diverse apps til smartphones.
Nedenstående er en opskrift, som jeg kom frem til, da jeg åbnede skabet og så, hvad det indbød af ingredienser.
Ingredienser:
25 g gær
3 dl vand
3 spsk olivenolie
halvt durum-hvedemel
halvt rug hvedemel
1 spsk rørsukker
1 spsk groft salt
1 ½ spsk oregano
![]() |
AMO's nye Evolo serie er ganske god. |
Dejen æltes 'færdig' med durum-melet.
![]() |
Dejen efterhæves |
![]() |
Der trilles grissini stænger. De pensles og drysses med fx groft salt |
Dejen trilles til tynde stænger. Disse pensles med olie og strøes med salt eller lign.
Efterhæv i cirka en halv time. Stængerne bages ved 200 grader i 15 til 20 minutter. Husk at vende stængerne efter 10 minutter. Hold øje med den, tag dem ud inden de bliver for mørke.
![]() |
Grissinierne vendes efter 10 minutter i ovnen |
![]() |
Færdige grissini's serveret med avokado dip |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..