søndag den 5. februar 2012

Salat med senneps dressing

Ikke alt behøver at være stort og kompliceret. Nogle gange er det nok, blot at tænke 'på tværs' eller ' ud-af-boksen'.
Denne opskrift kom til verden, da manden i huset bad om at få noget taffel-sennep...

Ingredienser:
Krølsalat
Tomater
Forårsløg
Græskar kerner
Dressing:
Taffel sennep
creme fine

Salaten skæres i mindre stykker og placeres på en tallerken. Tomaterne skære i små stykker og lægges ovenpå - ligeledes forårsløgene når de er snittet fint.
Slut af med græskar kernerne. Kernerne kan med fordel ristes på en pande. Det behøves dog ikke.
Dressingen blandes, smag til så den får den styrke, som man selv ønsker.Dryp ganske lidt dressing over salaten.
Salat med senneps dressing
Grunden til at jeg servere salaten på en tallerken er, at jeg syntes, det ser mere delikat ud. Dette er naturligvis en smagssag. Hvis man hellere vil servere i en skål, så gør man naturligvis dette.

Herhjemme portionsanretter jeg altid. Vi har haft tilbøjelighed til, at spise ALT for meget, når 'gryderne' stod på bordet. Ofte tog vi lige en ekstra portion, selvom vi egentligt ikke var sultne. Har man problemer med 'overspisning', kan dette være en nem måde at komme det til livs på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..