Ekstrem nemme at lave og utrolig lækre.
Jeg havde dog sat min vægt til på engelsk - i stedet for de genkendelig gram...resultat: MEGET stor portion!
Har man ikke lyst til at proppe sig med usunde sukkerarter mv., er der kun en ting at gøre. Lad vær med at bag dem!
Ingredienser:
150 g. mørk chokolade
160 g mel
2 g. hjortetaksalt
80 g. smør
60 g. sukker (brugte rørsukker)
80 g. brun farin
1 stort æg
Chokoladen hakkes groft og æltes sammen med resten af ingredienserne.
I opskriften stod, at man skulle rulle dejen ud med kagerulle - dette kunne ikke lade sig gøre for mig, da jeg havde hakket chokoladen FOR groft til dette.
I stedet 'maste' jeg dejen flad, og stak nogle runde kager ud med et lille glas.
![]() |
Kagerne er bedst, når de er sprøde yderst og bløde/seje inderst. Hold derfor øje med dem i ovnen |
Lad dem køle af og opbevar dem i en kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..