Kylling på alle måder er altid et stort hit hjemme hos os. Børnene kan lide det i stort set alle afskygninger.
Sidste forår besøgte vi min kusine Louise og hendes familie.
Her serverede de kyllingespyd for os. Det var bare guf.
Ingredienser:
Kylling filet
Soja
Sød chilisovs
Salt og peber
Madspyd - vi brugte de billige af bambus
Kylling filetterne skæres i mundrette bider og puttes i en skål/frysepose. Soja, chilisovs, salt og peber hældes over, og det hele stilles på køl i nogle timer.
Når kyllingen har stået i marinaden, sættes de små stykker på spyd. Vi plejer at sætte fire til fem stykker på hvert spyd. Læg spydene i et ildfast fad og bag disse i cirka 20 minutter ved 180 grader.
Man vil have tendens til at putte for mange stykker på hvert spyd, men hvis stykkerne sidder for tætte, kan det være svært at få kyllingen færdig på samme tid - uden at det bliver tørt. Derfor få stykker som vi gør, og så bare nogle flere spyd.
Velbekomme :-)
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..