lørdag den 4. februar 2012

Paolos bønne salat

Jeg SUGER inspiration til mig ved alle lejligheder. Det kan være lige fra en tur i supermarkedet til en snak over morgenbrødet på arbejdet. Specielt sidstnævnte kan give nogle interessante resultater - især når kollegaen er af italiensk afstamning :-)

Ingredienser:
Bønner
Bladselleri
Hvidløg
løg/forårsløg
God olivenolie
Salt og peber
Chili
...og så tilføjede jeg selv appelsinstykker

Bønnerne tilberedes (udblødes og koges), bladselleri renses og skæres i små stykker. Hvidløg hakkes fint og blandes med salt/peber til en marinade - jeg tilsatte også lidt chili for at give det et 'spark'.
Løget og appelsinen skæres i små stykker og blandes sammen med bønnerne samt bladselleri. Det hele vendes i marinaden og stilles på køl.

Efter mine egne smagsløg skal denne salat være HELT kold. Pas på med olivenolien.
Et godt alternativ ville være at bruge nogle friske bønner, som så svitses let i marinaden. Eneste ulempe her ville være, at man mister de fantastiske proteiner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..