søndag den 6. november 2011

Julesmåkage med kant

Kan varmt anbefale denne opskrift. Den giver lige en snert af "noget andet".
Manden herhjemme kunne dog ikke lide dem - han er ikke til ingefær. Men den ældste søn og tilhørende veninde, guffede kagerne i sig med største fornøjelse.

Ingredienser:
180 g smør
100 g brun farin
80 g rørsukker
350 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
Skal fra 1 øko citron
15 g frisk revet ingefær
1 æg ( til pensling)
100 g chokolade

Sukker og smør røres sammen til det er blødt.
Resten tilsættes - på nær chokoladen. Denne hakkes fint og vendes forsigtigt i til sidst.
Rul til to pølser, sæt dem 10 minutter på frost. Skær skiver og sæt dem på bageplade. Ikke for tykke, de flyder ikke så meget ud.
Pensl med ægget.
Bag i 14 minutter ved 180 grader (varmluft)

Jeg ville rigtig gerne lave denne opskrift med Perfect Fit i stedet. Ef dig bange for, at det vil gå ud over smagen.... Kunne jo komme an på en prøve

2 kommentarer:

  1. man kunne jo prøve at erstatte rørsukkeret med perfect fit til at start med. Tror smagen fra farinen er vigtig efter at have prøvesmagt dem... mums

    SvarSlet
  2. Det kan man helt sikkert.
    Skriv endelig om resultatet, hvis du får det afprøvet (inden jeg selv gør ;-) )
    Det er muligt, at man kan spare lidt af fedststoffet samtidig

    SvarSlet

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..