Så kom manden hjem med en køkkenvægt. Dejligt.
Ingredienser:
125 g mel
65 g kokosmel
1/4 tsk hjortetaksalt
40 g Perfect Fit
50 g flydende becel
2 tsk mælk
Det hele blandes og æltes sammen.
Hvis dejen er svær at samle, skal der tilsættes lidt mere væde, enten becel eller mælk. Meget lidt af gangen.
Dejen trykkes ud i lange plader, Skær dem på tværs. Pas på de ikke bliver for store. Hellere for små - så kan man tage en mere, hvis man syntes.
De bages i 10 minutter ved 200 grader (varmluft)
Egentlig er de færdige nu. Men jeg elsker mine fedtebrød, når der et citronglasur på. Så kan de bare ikke bruges til diabetiker. Men mums de bliver gode
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..