søndag den 6. november 2011

Fedtebrød uden sukker

Så kom manden hjem med en køkkenvægt. Dejligt.

Ingredienser:
125 g mel
65 g kokosmel
1/4 tsk hjortetaksalt
40 g Perfect Fit
50 g flydende becel
2 tsk mælk

Det hele blandes og æltes sammen.
Hvis dejen er svær at samle, skal der tilsættes lidt mere væde, enten becel eller mælk. Meget lidt af gangen.

Dejen trykkes ud i lange plader, Skær dem på tværs. Pas på de ikke bliver for store. Hellere for små - så kan man tage en mere, hvis man syntes.

De bages i 10 minutter ved 200 grader (varmluft)

Egentlig er de færdige nu. Men jeg elsker mine fedtebrød, når der et citronglasur på. Så kan de bare ikke bruges til diabetiker. Men mums de bliver gode

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..