lørdag den 12. november 2011

Vafler på den ufede måde

Jeg har efterhånden set mange variationer af vafler. Desværre ikke nogen at man med god samvittighed kam sætte tænderne i - med mindre man ikke går op i sundhed eller løber en dejlig lang tur efterfølgende.
Kan det virkelig være rigtigt?
Tænkte lidt over hvad der kommer i sådan en dej, og kom frem til følgende alternativ

Ingredienser:
9 spsk speltmel
2 spsk Perfect Fit ( kan muligvis undlades)
3 æg
400 g Skyr (svarer til et bæger)
2 tsk vanilie
2 tsk bagepulver

Det hele piskes sammen.
Vaffeljernet varmes op så det er RYGENDE varmt!
Jeg penslede jernet med olie til de to første. Det var ikke nødvendigt for de sidste. Men prøv dig frem - husk jo mindre olie des sundere vafler.

Sørg for at de bliver godt gyldne og spis dem med det samme.

Tilbehøret behøver hverken være flormelis, syltetøj eller is. Jeg skar noget frugt til. Mums det var lækkert.

Serveret med frisk frugt
Psssst: hvis man vender æbler, pærer og bananer i saften fra en mandarin eller appelsin når de er skåret ud, bliver frugten ikke brun!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..