lørdag den 5. november 2011

Salat

Mango kan et eller andet med mine smagsløg!
De hopper og springer... Og skriger på mere.

Her er en nem og lækker salat... Med et fantastisk farvespil

Der skal bruges:

• Frisk blad spinat
• Rødkål i tynde strimler
• Mango i tern
• God feta, smulret
• Quinoa (kogt i 15 minutter)
• Rødløg i tynde strimler
• Dadler skåret i skiver
• Valnødder skåret i mindre stykker
• Saften fra appelsin
• Salt og peber


Dertil laves ristede brød
• Tynde skiver af godt groft brød - bruger selv maltbrød eller lign fra den lokale bager
• Olie - helst på spray
• Salt

De tynde skiver brød sprayes med olie. Hvis man ikke har en spray, så pensl dem i stedet.
Kom groft salt på, vær sparsom!
Skær brødet i tern eller stave efter smag og behag
De bages i ovn på 200 grader indtil de er sprøde. Det tager cirka 10 minutter
Lav nu rigeligt. Det smager rigtig godt, og de kan bruges (hvis man laver dem i bredde stave) som natmad med en god ost på.


Det hele anrettes på et fad, rod lidt rundt og server

Smager mums

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..