fredag den 25. november 2011

Frøken Friis appelsintrifli

Jeg må have verdens bedste kollegaer. Pauserne bliver i hvert fald til tider brugt med opskrift udveksling. En fantastisk ting.

Frøken Friis gav den indtil nu bedste og mest simple opskrift - appelsintrifli.
Jeg har aldrig smagt sådan en, men det er bestemt en af mine fortrukne nu.

Ingredienser:
200 gram knuste makroner
9 mellem størrelse appelsiner
1 dl portvin
Flødeskum

De knuste makroner lægges i en skål. Der hældes portvin over. Normalt har vi ikke dette i huset, men julen sig nærmer, så den skal nok blive tømt.
Appelsinerne skæres fri for den hvide hinde. Derefter skæres de i små stykker.
Alle appelsinstykker hældes ovenpå makronerne.
Sættes på køl. Flødeskummet piskes ligeinden serveringen, server dette ved siden af triflien.

Enkelt og fantastisk lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..