søndag den 6. november 2011

Jødekager uden sukker

Jeg elsker jødekager. Derfor blev jeg simpelthen nødt til at bage dem sukkerfri... Bare for en sikkerhedsskyld.
De blev nu ikke så gode som mor Jane's, men dem kan ingen vidst slå!

Ingredienser:
250 g mel
100 g Perfekt Fit
1 tsk hjortetaksalt
200 g becel

Til pensling:
Kanelsukker
Æggehvide

Alt tørt blandes sammen, becel tilsættes og der æltes.
Hvis det er svært at samle, tilsæt lidt mælk eller becel.
Form dejen i to pølser. Sæt kort på frost i 10 minutter
Skær skiver og sæt på bageplade. Pensl og drys.
Bag ved 200 grader i 8 minutter, men hold øje med dem

Puh ha. 5 slags småkager. Bliver helt forpustet. Men hyggeligt er det. Drengene skal forkæles og hygges om her i den kommende juletid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..