I min verden er lasagne MED kød.
Men aldrig sig: aldrig.
Derfor prøvede jeg i aftes kræfter med... Spinatlasagne!
Fik opskriften fra mit arbejde og fuldte den næsten slavisk.
Den blev god, men manglede krydderier. Næste gang får den et ordentlig skud peber, ekstra hvidløg og så noget chili.
Ingredienser:
To poser hel spinat (frost)
To fed hvidløg
Et løg
En dåse flåede tomater
En dåse tomat pure
Lasagneplader (brugte dem med æg)
Hakkede valnødder
300 gram hytteost
Light mozzerella ost - revet
Salt, peber og oregano
Løg og hvidløg svitset på en pande eller i en gryde. Spinaten tilsættes. Den skal stå ved jævn varme til den er tørt op og faldet sammen.
Tomat pure tilsættes sammen med de flåede tomater. Valnødder kommes i sammen med salt, peber og oregano.
Lasagnen stables. Først sovs, så plader, derefter hytteost og valnødder - forfra i de antal lag man nu syntes.
Der afsluttes med revet ost.
Lasagnen bages ved 190 grader i 25 minutter.
Som skrevet tidligere skal den lige have et ekstra pift smag og krydderier. Så hold dig ikke tilbage med dette.
Vi serverede lasagnen med fisk og brød. Men den kan sagtens stå alene
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..