lørdag den 26. november 2011

Spinatlasagne

I min verden er lasagne MED kød.
Men aldrig sig: aldrig.
Derfor prøvede jeg i aftes kræfter med... Spinatlasagne!
Fik opskriften fra mit arbejde og fuldte den næsten slavisk.

Den blev god, men manglede krydderier. Næste gang får den et ordentlig skud peber, ekstra hvidløg og så noget chili.

Ingredienser:
To poser hel spinat (frost)
To fed hvidløg
Et løg
En dåse flåede tomater
En dåse tomat pure
Lasagneplader (brugte dem med æg)
Hakkede valnødder
300 gram hytteost
Light mozzerella ost - revet
Salt, peber og oregano

Løg og hvidløg svitset på en pande eller i en gryde. Spinaten tilsættes. Den skal stå ved jævn varme til den er tørt op og faldet sammen.
Tomat pure tilsættes sammen med de flåede tomater. Valnødder kommes i sammen med salt, peber og oregano.

Lasagnen stables. Først sovs, så plader, derefter hytteost og valnødder - forfra i de antal lag man nu syntes.
Der afsluttes med revet ost.
Lasagnen bages ved 190 grader i 25 minutter.

Som skrevet tidligere skal den lige have et ekstra pift smag og krydderier. Så hold dig ikke tilbage med dette.

Vi serverede lasagnen med fisk og brød. Men den kan sagtens stå alene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..