søndag den 23. oktober 2011

Alternativ chili con carne

Proteiner er godt. Meget godt. Nogle af de bedste kilder til dette er kød og bønner.
Hvad kan blive en bedre kombi af dette end: chili con carne... Eneste problem er, at vi egentligt ikke bryder os om den traditionelle ret. Har alt for mange gange fået denne ret, hvor vores smagsløg rent ud sagt har skreget på befrielse.
Derfor laver vi den lidt anderledes herhjemme:

Hvidløg og kødet svitses i en god marinade (All round fra Svansø) og resten tilsættes, efter det er skåret i mundrette bider (gælder også kødet)
Ingredienserne er
Gulerødder
Jordskokker
Hvidløg
Godt stykke oksekød
Chilibønner
Flåede tomater med chili
Light kokosmælk
Lidt meljævning
Salt og peber

Det hele simre under låg ved svag varme i en god time. Ris koges
Retten jævnes efter behov.
Velbekomme - måske ikke den kønneste ret. Men meget velsmagende

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..