torsdag den 29. december 2011

Anderledes lasagne

Først lige en 'advarsel': julegaven fra gemalen var en pålægsmaskine - så se frem til diverse opskrifter på dette i den nærmeste fremtid.

Så stod den(igen) på lasagne i det lille hjem. Denne gang som ruller og med ekstra grønt i.

Ingredienser:
Hakket kalvekød
Hakket svinekød
Løg
Hvidløg
Bladselleri
Gulerødder
Chili og salt
Hakket tomater med oregano (dåse)
Tomat pure
Friske lasagneplader
God frisk revet ost

Løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri rives fint og brunes. Kødet tilsættes sammen med lidt fond (okse) og det steges til det er færdigt.
Hakkede tomater, tomatpuré, salt og chili tilsættes sammen med lidt vand
Lad det stå og småsimre.

På hver lasagneplade lægges kødsocs og den rulles til en pølse. Læg den i et ildfast fad tæt op ad hinanden til hele fadet er fyldt.
Strø med revet ost.
Hvis det bliver for tørt i overfladen, kan der hældes lidt kødsovs over.

Bag ved 180 grader varmluft i 20 minutter.

Server med lidt salat.

Vores salat bestod af fennikel, vindruer, rå rosenkål, bladselleri og rødkål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..