mandag den 19. december 2011

Før jul middag

Tænk hvis man floppede julemaden! Sikke et mareridt...
Derfor 'prøvekørte' jeg nogle andelår her til aften, bare for en sikkerhedsskyld.

Ingredienser:
Frosne andelår
Salt
Timian
Vand
Solbærsaft

Tilbehør:
Kogte kartofler (ok fra glas)
Spelt og rødkålssalat

Krydr andelårene med salt og timian. Læg dem på en stege/bagerist med en bradepande nedenunder. Hæld vand og solbærsaft (gerne sukkerfri) i panden.
Steges i ovnen ved 160 grader i en time til halvanden. Eller til de er færdige
Hæld vasken fra bradepanden over lårene et par gange.
Når anden er færdig, tages den ud og trækker under et rent klæde.
Affedt stegeskyen og vend de kogte kartofler i skyen. - vupti 'brunekartofler'

Pak andelårene ind med stanniol, så er det lettere for børnene at spise (uden at få alt for fedtede fingre). Det blir også lidt festligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..