Tænk hvis man floppede julemaden! Sikke et mareridt...
Derfor 'prøvekørte' jeg nogle andelår her til aften, bare for en sikkerhedsskyld.
Ingredienser:
Frosne andelår
Salt
Timian
Vand
Solbærsaft
Tilbehør:
Kogte kartofler (ok fra glas)
Spelt og rødkålssalat
Krydr andelårene med salt og timian. Læg dem på en stege/bagerist med en bradepande nedenunder. Hæld vand og solbærsaft (gerne sukkerfri) i panden.
Steges i ovnen ved 160 grader i en time til halvanden. Eller til de er færdige
Hæld vasken fra bradepanden over lårene et par gange.
Når anden er færdig, tages den ud og trækker under et rent klæde.
Affedt stegeskyen og vend de kogte kartofler i skyen. - vupti 'brunekartofler'
Pak andelårene ind med stanniol, så er det lettere for børnene at spise (uden at få alt for fedtede fingre). Det blir også lidt festligt.
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..