Jeg så en opskrift på fyldt butternut, hvor man fyldte ris i. Nu er jeg ikke bedste venner med ris, så jeg åbnede køleskabet og fandt følgende..
Ingredienser:
Butternut squash
Rosenkål
Fennikel
Avokado
Hvidløg
Æg
Salt og peber
Chili
Timian
Butternut'en halveres og tømmes for kerner.
Krydr og stil den i et ovnfast fad ved 180 grader i 25 minutter.
Den tages nu ud af ovnen. Imens den køler lidt af, hakkes resten af de tørre ingredienser fint og blandes med æg. Udhul butternut squashen så meget som muligt. Hak kødet fint og bland det med resten.
Tilsæt en smule parmesan og læg det hele tilbage i de næsten tomme squash.
Bag videre i 25 minutter.
Note: det var lige sundt nok for gemalens smagsløg. Men han er generelt ikke til squash.
Jeg kunne nu godt lide retten.
Næste gang vil jeg nok putte nogle brune eller hvide bønner i - for proteinernes skyld
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
fredag den 30. december 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..