Rester er altid godt. Gåse-rester er bare toppen!
Her til aften stod den på 'ris'otto af perlespelt. Altså speltotto
Ingredienser:
Perlespelt
Løg
Hvidløg
Fond
Salt og peber
Skyr
Evt fløde/mælk og sovsejævner
Løg og hvidløg snittes fint. Steges let og spelten tilsættes.
Fond hældes ved lidt af gangen. Lad spelten suge væden op under let varme, inden der tilsættes mere væske.
Spelten er 'færdig' efter cirka 20 minutter. Smag dig frem
Lige inden serveringen, tilsættes 2 dl skyr. Hvis ottoen stadig er vandet, så jævn den lidt.
Hos os blev den serveret med resten af julegåsen drysset henover. Dejligt
Er man ikke på den fedtfattige version, kan der tilsættes fløde og smør inden den serveres. Der giver en dejlig cremet og fyldig smag. (drengene fik denne version, de elskede det)
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
onsdag den 28. december 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..