Gemalen har foræret mig en pålægsmaskine i julegave.
Fortolkningen skal man nok ikke begynde at tyde - men jeg er meget glad for den.
Kød er jo en god kilde til proteiner, så jeg ser frem til gode madpakker i de kommende år.
Første projekt blev roastbeef.
Ingredienser:
Roastbeef
Salt
Stjerneanis
Laurbærblade
Olie/smør til stegning
Hvis man har et stegetermometer, er dette at foretrække. Det har jeg ikke. Så jeg brugte min mors kyndige øjne og erfaring, hvad angår kogetid.
Min roastbeef fik 23 minutter i kogende vand, med krydderier i vandet.
Den blev dernæst taget op til afkøling. Brunet på panden på alle sider.
Da den var helt kold, skar jeg den helt tyndt på maskinen.
Jeg har pakket kødet i mindre portioner, og lagt dem på frost. Derved er det nemt at tage op aftenen inden, at der skal smøres madpakker.
Nu er der jo forskel på, hvorledes man spiser herhjemme. Jeg tager den lette og simple model, mens gemalen tager med masse remoulade og naturligvis en nybagt frikadelle til - man har det vel godt?
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
fredag den 30. december 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..