De næste to indlæg er 100% inspireret af www.klidmoster.dk
Jeg holder meget af denne blogger - som har nogle super indlæg
Jeg har kæmpe problemer med at undgå brændt risengrød. I hvert fald når den IKKE bliver lavet på sødmælk. Er overbevist om, at fedtet er synderen.. også i denne sammenhængning
Stegesoen sættes i blød. Efter gennemvædning puttesingrefiebserne i. Læs på posen, hvad gryn-mælke forholdet er. Jeg brugte øko gryn og letmælk samt lidt salt
Stegesoen sættes i kold ovn. Den tændes på 180 grader. Rør i grøden hver halve time. Den skal have 1 1/2 til 2 timer.
Jeg har aldrig smagt så lækker grød. Den var blød, lækker og smagte næsten som var den lavet på sødmælk.
Den blev serveret på ægte nissebanden maner - på bordet, drysset med kanelsukker i fadet
Jeg beklager meget det manglende billede. Men drengene spise op! Selv om der var lavet grød af to liter mælk.
Jeg lover at tage billede næste gang
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..