fredag den 9. december 2011

Unghane med grov dip

En økologisk unghane nærmest SPRANG op i min kurv, da jeg var ude og købe ind i dag - sat ned til halv pris. Jow jow, de handelsdrivende er udemærket klar over, hvordan de skal friste fru Serup her.
Er dog sikker på, at helt almindelig kylling også kan klare skærene i denne ret...

Ingredienser
Hel hanebryst
Løg
Hvidløg
Diverse svampe på dåse
Artiskokhjerte på dåse
Lidt mælk
Thai krydderi fra urtekram (eller hvad man nu har af spændende krydderier)
Stødt Hvidt peber
Stødt kardemomme

Løg og hvidløg svitses på panden, hanen ligeså. Resten tilsættes og retten småsimre under låg til kødet er færdigt.

Grov dip

Istedet for sovs til denne ret, ville jeg lave noget "lidt andet og mere"...
Det blev til en grov dip, som også er god til pasta eller som topping på en rugbrødsmad

Ingredienser:
To grov hakkede tomater
To grovhakkede avokado
Tre fed hvidløg finthakket
To artiskokhjerter grovhakket
To spsk philidelphia light
En spsk stærk salsa eller chilisovs

Det hele blandes godt sammen. Lad det stå køligt, inden det serveres


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..