søndag den 15. januar 2012

Kylling i ølsovs

Ja du læste rigtigt. I ølsovs!
Meget specielt - meget delikat

Ingredienser:
Kylling
Gulerødder
Rød peber
Sød chilisovs
Maltøl
Salt og peber
Sovse jævner

Hvis retten laves i römertoft, sættes denne i blød. Alternativt kan den laves i gryde.

Kyllingen skæres ud, hvis dette ønskes. Vu havde en hel kylling, så skar den ud, inden den blev lagt i römertoft. Denne havde en bund af gulerødder og rød peberfrugt.
Der hældes en maltøl over sammen med sød chilisovs. Krydr med salt og peber.
Det hele sættes i en kold ovn, som tændes på 180 grader. Bag retten i et par timer. Kig til den ind imellem.

Når den er færdigt, laves der sovs af væsken. Altså fond blandet med øl. :-)
Jævn sovsen og server.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..