Ja du læste rigtigt. I ølsovs!
Meget specielt - meget delikat
Ingredienser:
Kylling
Gulerødder
Rød peber
Sød chilisovs
Maltøl
Salt og peber
Sovse jævner
Hvis retten laves i römertoft, sættes denne i blød. Alternativt kan den laves i gryde.
Kyllingen skæres ud, hvis dette ønskes. Vu havde en hel kylling, så skar den ud, inden den blev lagt i römertoft. Denne havde en bund af gulerødder og rød peberfrugt.
Der hældes en maltøl over sammen med sød chilisovs. Krydr med salt og peber.
Det hele sættes i en kold ovn, som tændes på 180 grader. Bag retten i et par timer. Kig til den ind imellem.
Når den er færdigt, laves der sovs af væsken. Altså fond blandet med øl. :-)
Jævn sovsen og server.
Velbekomme
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
søndag den 15. januar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..