Som barn gik jeg ofte denne dessert. Nemt, lækkert og billigt.
Den kan varieres i et utal af udgaver. Denne er med nougat, havregryn og marcipan.
Ingredienser:
Gode madæbler
Marcipan
Kanel
Havregryn
Nougat
Æblerne skyldes og udhules. Man kan sagtens bruge en skarp kniv til dette. Lav et keglesnit fra hver ende af kernehuset, skær derefter kernehuset ud.
Stil æblerne på et ildfastfad. Bland marcipan med havregryn og krydr ganske lidt med kanel. Fyld hullet i æblerne halvt op med massen. Læg en lille klat nougat i og fyld resten af hullet med marcipan-fyldet.
Bag i 20 minutter ved 180 grader.
Lad æblerne køle en smule af, server eventuelt med lidt vanilie yoghurt.
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..