torsdag den 19. januar 2012

Bønner med bønner

Bønner er en perfekt protein kilde.
Hvad kan så være bedre end en bønnesalat med tre slags bønner?

Ingredienser:
Hvide tørrede bønner
Brune tørrede bønner
Frosne sojebønner
Balsamico eddike
Sød chilisovs
Lime
Salt og peber

De brune og hvide bønner sættes i blød. Jeg plejer at 'sætte dem over', når jeg tager afsted på arbejde om morgenen. Så er de klar, når jeg kommer hjem.

Skyld dem og kog dem i rigeligt vand i 20 minutter.
De frosne sojabønner steges på en pande, tilsæt saften fra limefrugten, to spsk sød chilisovs, lidt balsamico eddike, de kogte bønner og krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad retten simre ved jævn varme i 5-6 minutter.
Server straks - kan også nydes koldt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..