lørdag den 17. marts 2012

Torske ruller

Inspiration kan mangle når menuen står på fisk.

Torskeruller - saftige og velsmagende
Fisk er sundt, lækkert og nemt at lave. Herhjemme er det ikke altid, at det falder i god jord - så vi prøver diverse opskrifter.

Ingredienser:
Torsk filet
Spinat
Gulerødder
Peberfrugt
Persillerødder
Bacon

Gulerødder, peberfrugt og Persillerødder skæres i tynde strimler.


Put disse sammen med spinat på en torske filet og rul den til en pølse.


Svøb den i lidt bacon.


Bag i ovn i cirka 15-20 minutter ved 180 grader.


Server med bagte rodfrugter

Note: Rullerne blev en succes - ældste sønnike spiste dog udenom grøntsagerne, men nød fisken.
Næste gang vil jeg sørge for at have frisk chili i huset, rullerne kunne sagtens tåle et lille spark i den retning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..