lørdag den 10. marts 2012

Kylling i fad

Vi spiser en del kylling i familien. For at det ikke skal blive det samme - rent smagsmæssigt - eksperimenter vi en del med krydderierne.
Kylling stegt med chili, fennikel og hvidløg

Ingredienser:
En hel kylling - parteret
Hvidløg
Chili
Spidskommen
Fennikelfrø
Salt

Den ferske kylling skæres i mindre stykker
Kyllingen skæres ud lægges i et fad.

Fennikelfrø, hvidlød, spidskommen og chili
Krydderierne stødes i en morter. Det gnides herefter ind i kyllingen.

Krydderierne gnides godt ind i kyllingen
Kyllingestykkerne steges ved 200 grader i knap en halv time.

Ved at forme mosen til en 'Mickey Mouse', glider maden ofte lettere ned ved børnene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..