Jeg stødte på en opskrift, hvor Jamie Oliver brugte kartoffelmos i hans fiskedeller...dette lød interessant, så det måtte afprøves.
Jeg tog udgangspunkt i hans opskrift, og piftede den lidt op efter min smag.
Ingredienser:
Kartofler
gulerødder
hvidløg
fersk laks
chili
persille
rasp
salt og peber
Kartofler, gulerødder og hvidløg sættes over for at koge. Laksen lægges i et dørslag, krydres med salt og peber og bruges som låg over de kogende kartofler, gulerødder og hvidløg.
![]() |
Fersk laks i dørslag |
På denne måde dampes fisken, samtidig med at disse koger - smart.
![]() |
Færdig dampet laks |
Chili hakkes fint og blandes med laks - som moses med en gaffel - og persille.
![]() |
Chili hakkes fint og blandes med persille |
![]() |
Laksen moses med en gaffel |
Det hele æltes sammen. Brug lidt rasp, hvis dejen bliver for lind.
![]() |
Den færdige fars |
![]() |
Dellerne steges på en varm pande |
![]() |
Velbekomme! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..