mandag den 19. marts 2012

Fru Olsens kyllingegryde

Jeg har eksperimenteret med nye ingredienser i dag. Resultatet blev faktisk rigtig godt.

Ingredienser:
Kylling
Grøntsags bouillon
Mildas 'fløde'
Hvidløg
Peberfrugt
Bladselleri
Tomater
Peber
Bønner
Karry

Mos hvidløg og svits det godt sammen med karry.
Kyllingen skæres i mund rette bider, steges sammen med hvidløgene

Grøntsagerne renses og skæres i passende stykker. De tilsættes retten sammen med bouillon, som fortyndes med en smule kogt vand.

Jeg har ikke tidligere brugt hverken denne bouillon eller erstatningsfløde - var bestemt positiv stemt over begge.

Bønnerne tilberedes (tager man dem fra dåse som jeg, skal de blot skyldes godt) og puttes i retten.


Lad retten simre i 10-15. Herefter tilsættes erstatningsfløden. Hvis den bliver for tynd, kan den eventuelt jævnes.
Smag til med peber.


Vi serverede med nogle gode ris til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..