søndag den 4. marts 2012

Perlespelt med chili og kakao

Til jul havde jeg stor succes mht erstatning af ris a la mande med perlespelt grød.
Nu var tiden inde til at eksperimentere videre.
Kakao med chili - man kan også bruge almindelig kakao

Ingredienser:
Perlespelt
Vand
Kakaopulver med chili

Sæt grøden over - skal laves ligesom risengrød. Småkoge til den er tyk og cremet.

Perlespelt og kakao koges i vand - samme opskrift som risengrød
Kakaopulveret skal koge med fra starten. Pas på med ikke at dosere for meget af kakaoen.

Cremet grød serveret med skyr
Note: grøden smagte godt. Specielt med skyr ovenpå. Den gav lidt syre.
Man kunne til næste gang overveje, at komme citron i - den blev lige sød nok til mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..