Ingredienser:
Skært kød
Løg
Champignon/svampe
Chili
Tomat puré
Paprika
Mælk
Salt og peber
Hvis man - som vi gjorde - bruger to bøffer, skæres disse ud i mindre strimler.
Champignonerne skives.
![]() |
Champignon skives |
Løgene hakkes fint.
![]() |
Løg hakkes fint |
- ligeledes chilien.
![]() |
Chilli hakkes fint |
Pudder kødet i paprika og stil disse til side.
![]() |
Kødet pudres med paprika |
Brun løg, chili og champignoner i lidt olie. Tag blandingen fra.
Brun kødet ganske kort - pas på at det ikke brænder på.
![]() |
Kødet brunes hurtigt af på en varm pande |
![]() |
Færdigt - overraskende ekstremt velsmagende |
Vi serverede med mos til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..