Vi fik en fantastisk lun salat i aftes hos vores madklub.
Her har jeg gået og troet, at jeg ikke kunne lide aubergine.
Disse ord tager jeg i mig igen.
Ingredienser:
Aubergine
Rødløg
Tomater
Solsikkekerner
Salt og peber
Rødløg skæres i både og steges i lidt olie. Tag dem af.
Skær auberginen i mindre både. Salt dem og lad den og trække. Tør dem tørre og steg dem kort ved høj varme - så de får lidt farve på hver stegeside.
Mix aubergine, rødløg, solsikkekerner og tomater sammen på panden. Drys lidt salt og peber over.
Server straks.
Det er efter min mening vigtigt, at auberginen ikke får for meget. Der må gerne være lidt bid i.
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..