Her til aften er der børnenes MGP. Dette er ensbetydende med hygge og god mad. (troede vi; ældste søn er lige smuttet til MGP overnatning hos en kammerat, så den står på voksen hygge i stedet)
To retters menu kan til tider betyde lidt usund dessert. Men det behøver det vel ikke.
Jeg har eksperimenteret med den gamle klassiker, resultatet blev vældigt.
Ingredienser:
1 lime
2 citroner
10 plader husblas
2 past. Æggehvider
3 past. Æggeblommer
Sødemiddel
Vaniliestang
Skyr
Husblas udblødes. Hviderne piskes helt stive. Blommerne luftige i en anden skål.
Lime og citron skal og saft stilles til et hurtigt opkog sammen med vanillen.
Husblas smeltes i citrussaften - sættes på køl.
Når denne masse er helt kold og stiv, blendes den sammen med skyren og de piskede æggeblommer. Smag til med sødemiddel. Vend forsigtigt hviderne i.
Sæt på køl til desserten skal serveres.
Etiketter
aftensmad
Aktiviteter
Alternativ
anderledes
appelsin
bag
bagning
BBQ
billig
billigt
Brød
bønner
Børnevenlig
chili
dessert
dip
Dressing
drik
fedtfatigt
fedtfattig
fedtfattigt
Fisk
forret
Franskbrød
frikadeller
Frokost
frugt
Gløgg
grød
gås
hakket kød
hane
Havregrød
Hjemmelavet
hurtigt
Hverdag
ingefær
Isvand
jul
julemad
kage
kartofler
kikærter
Kylling
kød
kødsovs
lakrids
langtidsstegt
lasagne
lækkert
madklub
madpakke
madpakker
Madplan
mandler
mango
marinade
morgenmad
muffin
Mynte
Nemt
ny
Perfect Fit
perlespelt
Pita
protein
pålæg
Quinoa
roastbeef
Römertoft
Salat
Salsa
simremad
Slik
Smoothie
Småkage
Småkager
snack
sovs
spelt
start
stegeso
sukker
sukkerfri
Sund
sundt
Sverige
syndigt
tilbehør
travlhed
usundt
Vafler
velkommen
vitaminer
Vitaminet
Wraps
æble
lørdag den 28. januar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Signe :o)Hvor meget skyr anvender du i din citronfromage?
SvarSletBedste hilsner,
Helle
Madklubben Minimaver for GBY'ere (Facebook)