fredag den 27. juli 2012

Sommerklassikser - blomkål med æg og rejer

Ingen sommer uden svigerfamiliens sommerblomkål.
Efter som jeg er opvokset i en familie med et køkken der spændte langt ud i de forskellige egne af kontinenterne, er det ikke mange retter min svigerfamiliens kan lære fra sig. Dog er denne blomkålsret en af de få. Som jeg nu engang er, er der naturligvis blevet lavet lidt 'Serup' over retten, så den falder helt i mine smagsløg

Drengene er ikke vilde med rejer - derfor blev disse serveret i en skål

Ingredienser:
Frisk helt blomkål
Tomater (helst egen høst)
Slikærter (helst egen høst)
Æg
Rejer

Dressing:
Skyr
Chili
Dild
Salt og peber

Kog æg og blomkål hvet for sig
Anret det kogte og let afkølede blomkål på et fad. Æg og tomater deles i kvarte og lægges rundt om blomkålen.
Slikærter snittes fint på tværs og drysses over retten. Dressingen blandes og serveres ved siden af, ligesom rejerne serveres i en skål ved siden af

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..