mandag den 21. maj 2012

Gode pølser og bulgursalat

Ugen er startet, dermed er første madplan også i gang.

GØLs nye originale frankfurter er super gode
Alternativ kunne man bruge nogle gode okse- eller kyllingepølser

Ingredienser:
GØL pølser

Bulgursalat:
Fuldkornsbulgur
Bouillon terning
Frisk fennikel

Dressing:
Lime frugt
Chili
1 tsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
1 tsk ROM (kan undlades)
Frisk oregano
Purløg
Knivspids stødt korianter
Salt og peber

Pølserne steges uden fedtstof på en varm pande. Sørg for at vende dem et par gange. Prik eventuelt i dem, så de ikke sprænger.

Skær de færdige pølser i skrå stykker, det syner af mere og rækker længere - i hvert fald i vores familie.

Hæld bulgur op i en skål, kom kogende bouillon (kogende vand med terning) over til vandet dækker. Lad det trække i cirka 15 minutter - rør indimellem med en gaffel.

Bulgur tilberedt
Skyld den friske fennikel og skær den i meget tynde strimler.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Sørg for at smage den til. Den må godt have lidt bid men ikke for meget.
Dressing fyldt med chili og purløg.
Smag til så den ikke bliver for stærk

Bland bulgur, fennikel og dressing sammen og server med nogle skiver af GØL pølserne.

Velbekomme

Jeg er overbevist om, at bulgur salaten er god med lidt dåsetun til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..