søndag den 27. maj 2012

Kylling i karry

Tirsdagens aftensmad stod på kylling i karry - en Spice version. Der blev lavet en stor portion, så der også var til dagen efter.

Ingredienserne til karrysovsen
Ingredienser:
Kylling
Ris

Karrysovs:
Løg
Hvidløg
Syltede ingefær
Æble
Chili
Fennikel
Rosemarin (frisk)
Five-Spice
Karry
Korianter (stødt)
Sovsejævner

Kyllingen skæres i mundrette bider og steges på en pande. Når de er færdige, lægges de til side.
Så er det tid til sovsen.


Løg og hvidløg hakkes groft og steges på panden. De resterende ingredienser tilsættes. Lad sovsen stå og småsimre i en halv times tid - blend den med en stavblender (hvis dette ikke haves, kan man sigte sovsen). Karrysovsen smages til og jævnes hvis dette er nødvendigt.

Hæld kyllingen over i sovsen og lad kyllingestykkerne blive varme i sovsen inden det hele serveres med ris.
Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..