søndag den 5. august 2012

Fyldte kyllingbryster

Vi er herhjemme blevet bidt af en gal hane - eller rettere af en fyldt kylling.
Ret enkelt mad, kan absolut ikke forstå, hvorfor vi ikke er kommet på den noget før.

Serveret med ris, sovs og salat

Ingredienser:
Kyllingbryster
diverse grøntsager (har brugt bønner, gulerødder, peberfrugt, forårsløg mv.)
Evt. ost
Mager bacon eller røget skinke

Læg grøntsagerne ned i lommen

Skær brysterne op så der dannes en 'lomme'. Placer alle grøntsagerne og eventuelt noget ost - vikl bacon/skinke omkring og bag i ovnen til det er færdigt.

Vikl bacon omkring

Endelig en saftig kylling med masser af smag. Man kan eventuelt krydr kyllingen inden den bliver 'fyldt'.


Serveret med grønne pandekager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..