Ingredienser:
2 grape
2 appelsiner
5 blade husblas
Evt sukker
Skræl citrusfrugterne og lav fileter med en skarp kniv. Det tager lidt tid, men det bliver et smukt og lækkert resultat.
Pres resterne af frugterne i en skål. Læg fileterne til tørre i køleskabet i en halv time mens geleen laves.
![]() |
Frugtkødet ska 'tørre' for ikke at frugtsaften kommer til at fortynde geleen |
Kog saften i en gryde. Hvis man bruge sukker, skal dette tilsættes nu. Vi brugte to tsk palmesukker, som givet en afrundet karamelsmag.
![]() |
Frugtsaft kogt med lidt palmesukker |
Udblød husblas og smelt det i den varme (ikke kogende) saft.
Læg frugtkødet i en rugbrødsform og hæld geleen over.
![]() |
Læg frugtkødet i en rugbrødsform eller den form man nu har - geleen hældes over |
Sæt den i køleskabet natten over - server med frisk frugt eller god is.
![]() |
Skær i tynde skiver |
![]() |
Server eventuelt med lidt frisk frugt |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Spørg endelig løs...eller skriv hvad hjertet begærer..